Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä parantamaan sivustoa ja paremman selailukokemuksen tarjoamiseksi. Jos valitset "jatka" tai jatkat sivuston selailua valintojasi muokkaamatta, suostut siihen, että käytämme evästeitä. Katso lisää evästekäytännöstämme ja evästeistä kieltäytymisestä klikkaamalla tästä

Kuinka jaamme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi saatetaan siirtää, käyttää, käsitellä tai tallentaa jollekin konsernin tietokannoista asuinmaasi ulkopuolelle, mukaan lukien mahdollisesti Yhdysvallat ja muut Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat, joissa tietosuojalait saattavat olla heikompia kuin Euroopan talousalueella.
Sijaintipaikasta riippumatta käytämme tarvittaessa asianmukaisia turvatoimia varmistaaksemme tietojesi riittävän suojauksen.

Euroopan komissio on hyväksynyt tietyt ETAn ulkopuoliset maat, joilla on olennaisilta osiltaan käytössä ETA-tietosuojalakeja vastaavat suojaukset ja sen vuoksi mitään lisäturvatoimia ei tarvita henkilötietojen viemiseksi näille hallintoalueille. Koskien maita, joilla ei ole tätä hyväksyntää (katso koko luettelo tästä http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm), me joko pyydämme suostumustasi siirtoon tai siirrämme ne Euroopan komission hyväksymien EU-maiden ja EU:n ulkopuolisten maiden välisten sopimuslausekkeiden mukaisesti, jollei sovellettavan tietosuojalain nojalla ole madollista tehdä kyseisiä siirtoja ilman näitä muodollisuuksia.
     
Henkilötietoja saatetaan myös siirtää puolestamme tai nimissämme toimiville kolmansille osapuolille jatkokäsittelyyn siinä tarkoituksessa, jota varten tietoja alunperin kerättiin ja muutoin saatetaan laillisesti käsitellä, kuten palvelujen toimitus, tämän verkkosivuston hyödyllisyyden arviointi, markkinointi, tiedonhallinta tai tekninen tuki. Näillä kolmansilla osapuolilla on sopimus meidän kanssamme käyttää henkilötietojasi ainoastaan sovitussa käyttötarkoituksessa eikä myydä henkilötietojasi kolmansille osapuolille eikä paljastaa niitä kolmansille osapuolille paitsi lain niin vaatiessa, meidän luvallamme tai tässä Tietosuojaselosteessa mainitulla tavalla.

Me pyrimme varmistamaan, että henkilötietojasi käsittelevät kolmannen osapuolen kumppanit noudattavat tietosuojalainsäädäntöä ja suojelevat tietoja aivan kuin mekin. Me paljastamme heille vain sellaisia henkilötietoja, jotka tarvitaan nimissämme hoidettavan palvelun toimittamiseksi. Pyrimme anonymisoimaan henkilötietosi tai käytämme yhdistettyjä, yksilöimättömiä tietosarjoja aina kun mahdollista.

Sinulta kerättyjä henkilötietoja saatetaan myös siirtää kolmannelle osapuolelle siinä tapauksessa, että tämän sivuston liikeyritys tai osa siitä sekä siihen liittyvät asiakastiedot myydään, luovutetaan tai siirretään, missä tapauksessa me vaadimme, että ostaja tai luovutuksen tai siirron saaja käsittelee henkilötietoja tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietosi saatetaan myös paljastaa kolmannelle osapuolelle, jos sovellettava laki, tuomioistuimen määräys tai valtiollinen säännös vaatii meitä niin tekemään, tai jos kyseinen luovutus on muutoin välttämätön rikos- tai muun laillisen tutkimuksen tai käsittelyn tukemiseksi täällä tai ulkomailla.