Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä parantamaan sivustoa ja paremman selailukokemuksen tarjoamiseksi. Jos valitset "jatka" tai jatkat sivuston selailua valintojasi muokkaamatta, suostut siihen, että käytämme evästeitä. Katso lisää evästekäytännöstämme ja evästeistä kieltäytymisestä klikkaamalla tästä

Miten voit hallita henkilötietoja, joita pidämme sinusta?

Sinulla on lukuisia oikeuksia henkilötietojesi suhteen tietosuojalain nojalla. Useimpien oikeuksien yhteydessä me pyydämme sinulta tietoja vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja tilanteen niin vaatiessa etsiäksemme henkilötietojasi. Harvinaisia tapauksia lukuun ottamatta vastaamme sinulle 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet pyyntösi (mukaan lukien pyydetyt henkilöasiakirjat).

Sinulla on oikeus:

  1. Saada informaatiota siitä, mitä teemme henkilötiedoillasi
  2. Pyytää kopiota tiedoista, joita pidämme sinusta;
  3. Korjata ja päivittää tietojasi;
  4. Poistaa tietosi (tai rajoittaa niiden käyttöä) edellyttäen, ettei meillä ole mitään jatkuvaa laillista syytä jatkaa tietojen käyttöä ja käsittelyä;
  5. Siirtää tietosi rakenteiseen datatiedostoon (yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa), jolloin turvaudumme suostumukseesi henkilötietojesi käyttämiseen ja käsittelemiseen tai meidän pitää käsitellä niitä sopimuksesi mukaisesti.
  6. Perua suostumuksesi (jolloin turvaudumme siihen). Katso kohdasta Kuinka käytämme tätä tietoa;
  7. Kieltää meitä käyttämästä tietojasi (kun turvaudumme oikeutettuun etuunhenkilötietojesi käytöstä) edellyttäen, ettei meillä ole mitään jatkuvaa laillista syytä jatkaa tietojen käyttöä ja käsittelyä.  Kun turvaudumme oikeutettuun etuun henkilötietojesi käyttämisestä suoramarkkinointiin, me suostumme aina oikeuteesi kieltäytyä siitä.

Voit käyttää yllä olevia oikeuksiasi ja/tai hallita tietojasi (mukaan lukien tulevan markkinoinnin pois jättäminen) ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjänä toimivaan IMI Hydronic Engineering International SA:han koskien käsittelemiämme henkilötietoja tämän Tietosuojaselosteen nojalla.

IMI Hydronic Engineering International SA
Route de Crassier, 19
1262 Eysins, Sveitsi
S-posti: mycrmdata@imi-hydronic.com
 
Jos et ole tyytyväinen siihen, että käytämme henkilötietojasi, tai vastaukseemme näiden oikeuksien käytöstä, sinulla on oikeus jättää valitus Euroopan tietosuojavaltuutetulle erityisesti siinä maassa, jossa työskentelet tai asut tai jossa laillisia oikeuksiasi on loukattu.

Jos otat meihin yhteyttä, mainitse sen verkkosivuston nimi, jonne annoit tiedot, samoin kuin ne varsinaiset tiedot, jotka haluat meidän korjaavan, päivittävän tai poistavan, sekä asianmukainen todistus henkilöllisyydestäsi. Henkilötietojen poistopyynnöt kuuluvat meihin kohdistuvien laillisten ja eettisten raportointi- tai asiakirjojen arkistointi- tai säilyttämisvelvoitteiden piiriin.